Welk pakket past het best bij jouw leermethode?

TheorieHalen.nl biedt diverse theoriepakketten aan. Hierdoor zou er eventueel keuzestress kunnen ontstaan. Zo houdt de ene leerling ervan om uren in een boek rond te neuzen, terwijl de andere leerling de theorie juist wil aanhoren. TheorieHalen.nl helpt jou graag om deze onrust te voorkomen. Doe hieronder de test, zodat jij er snel achter komt welk pakket het best bij jou past:

Welk theoriepakket past bij jou?

 

1. Ik houd ervan om ieder moment terug te kunnen blikken op de theorie

 

0

 

0

2. Ik neem de informatie beter in me op als het verteld wordt

0

0

3. Ik maak vaak gebruik van de stamp-methodologie (denk hierbij aan

0

0

woordjes stampen)

 

 

4. Ik raak snel afgeleid in een luidruchtige omgeving

0

0

5. Tijdens het leren maak ik graag gebruik van examenvragen

0

0

6. Raak je gemotiveerd in een stimulerende omgeving?

0

0

7. Individueel leren werkt voor mij het beste

0

0

8. Vind jij het fijn om zelf een planning te maken?

0

0

9. Ga jij gedisciplineerd te werk?

0

0

10. Ga jij graag digitaal te werk?

0

0

Uitslag 'ja'

Als je terugblikt op de vragen/stellingen en jouw antwoorden het meest overeenkomen met ‘ja’, dan zal jij de beste resultaten boeken bij het ‘In één keer geslaagd pakket’. Dit komt mede doordat je de mogelijkheid hebt om te oefenen wanneer je wilt. Na het oefenen en direct vóór je theorie-examen neem je deel aan de LIVE cursus in jouw eigen vertrouwde omgeving. De docent neemt jou samen met andere deelnemers mee en vult jouw kennis tot 100% aan. Een andere optie zou een theorieboek zijn in combinatie met toegang tot het leerportaal. Via deze weg kun je de theorie op jouw eigen manier leren en dit versterken door middel van een voorbereidende cursus.

Uitslag 'nee'

Komen jouw antwoorden het meest overeen met ‘nee’, dan is een klassikale cursus meer geschikt voor jou. Via deze weg neemt de docent jou en andere leerlingen door alle stof mee. Hier zit natuurlijk ook oefenmateriaal bij, dus kun je extra oefenen. Met als doel een theorie-examen op zak hebben!

Extra oefenmateriaal

Wist jij dat je jezelf nog beter voor kan bereiden met TheorieHalen.nl? Naast pakketten voor het behalen van je theoriecertificaat bieden wij ook oefenmateriaal aan. Dit kan je vinden in onze webshop! Je kan kiezen uit toegang tot het in één keer geslaagd portaal, een e-learning op basis van credits (examenvragen), een theorieboek voor de auto, motor of bromfiets en zelfs een cadeaubon voor één van bovenstaande producten! 

Nu weet jij welk pakket of product het beste bij jouw leermethode past. Neem een kijkje op onze webshop óf schrijf je in bij TheorieHalen.nl! 

Wacht niet langer en schrijf je nu in op TheorieHalen.nl

Want snel geleerd, is snel gehaald!

red-car (1)
Inschrijven!