Meestgestelde vragen - Portaal informatie

Indien je voor de LIVE cursus hebt gekozen, dan heb je toegang tot het portaal van TheorieHalen.nl, wat automatisch betekent dat jij toegang hebt tot het stappenplan. Een onderdeel van het stappenplan, is dat je de voorbereidende cursus op het portaal van TheorieHalen.nl helemaal doorloopt.

Deze voorbereidende cursus bevat alleen de meest recente en belangrijkste informatie, maar ook studievragen, tussentijdse toetsen én een eindexamen.

Indien je voor de klassikale cursus hebt gekozen, dan is ons advies om zelf voor je voorbereiding te zorgen. Dit is geen vereiste om deel te nemen aan de cursus, omdat de klassikale cursus langer van stof is. Hierbij ontvang je ook een stappenplan, waarbij je zorgt dat je deelneemt aan de cursus én naar je examen gaat. Je hebt altijd de mogelijkheid om de toegang tot ons portaal los bij te kopen of te kiezen voor ander studiemateriaal. Dit kan gemakkelijk via onze webshop.

Jij zorgt er voor dat je bovenstaande punten allemaal kunt afvinken: check! Nu ben jij klaar voor deelname aan een van onze cursussen. Hierbij krijg jij een interactieve cursus van een docent met ervaring in het veld. Dit geldt zowel voor de auto, motor, als voor de bromfiets.

Na jouw betaling ontvang je een bevestiging/overeenkomst van jouw persoonlijke aanvraag. Je vindt de handleiding van het portaal als bijlage. Vindt jouw examen binnen 2 weken plaats? Dan ontvang je direct een activeringsmail, waarmee jij je persoonlijk inloggegevens instelt voor het portaal van TheorieHalen.nl. Na het inloggen vind je de handleiding ook terug op het portaal onder ‘documenten’. De handleiding op het portaal bevat enkel uitleg over het portaal en het oefenmateriaal. De handleiding die is bijgevoegd als bijlage in je bevestiging/overeenkomst bevat ook informatie over je deelname aan de LIVE cursus en een handige checklist.

Per persoon zal dit verschillen, maar wij kunnen wel een gemiddelde aangeven per onderdeel: 

  • Voorbereidend oefenmateriaal: 3-6 uur 
  • Afsluitend examen:  30 minuten
  • Deelname interactieve (live) cursus: 3-4 uur
  • Examentraining na afloop van de cursus:  30 minuten

Dat kan zeker. Je portaal zit gekoppeld aan je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je uitlogt, kan je op een ander apparaat inloggen. Jouw portaal is wel persoonsgebonden en dus niet uitwisselbaar.

Wij wijzen je graag op de volgende punten: 

  • Is de betaling van je rekening afgeschreven? Je ontvangt een bevestiging/overeenkomst van je afgenomen pakket
  • Heb je de bevestiging/overeenkomst ontvangen? Als bijlage ontvang je de handleiding voor het portaal. Hierin staat precies hoe je toegang krijgt 
  • Ligt je cursusdatum twee weken na de dag van vandaag? Je ontvangt twee weken vóór je cursus plaatsvindt een activeringsmail
  • Heb je jouw spam box gecontroleerd? Hier kan een e-mail van TheorieHalen.nl in terecht zijn gekomen
  • Heb je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord correct ingevuld? Pas het aan naar het juiste 
  • Heb je bovenstaande allemaal gecontroleerd? Neem contact met TheorieHalen.nl op

Om toegang tot het portaal te krijgen en het lesmateriaal te gebruiken, heb je inderdaad internet nodig. Zorg ervoor dat je data aanstaat of dat je wifi gebruikt.

Dat is een goede vraag! Dat kan zeker. Jij opent de voorbereidende cursus op het portaal en klikt op een hoofdstuk. Linksboven in het scherm staat ‘Lees voor’ met het ‘play’ symbool ernaast. Hier druk je op, zodat een computerstem de tekst aan je voorleest.

In totaal krijg je veertien dagen toegang tot het lesmateriaal. Wij begeleiden jou van je inschrijving tot aan je examendatum. Je ontvangt van ons het ‘in 1x geslaagd’ stappenplan, waarbij toegang tot het portaal behoort. Je dient het stappenplan precies te volgen. Hierna gaan wij ervan uit dat jij in één keer slaagt. Dit betekent, dat jij de toegang tot het portaal en dus het oefenmateriaal niet meer nodig hebt. Lang verhaal kort: je hebt toegang tot het portaal, tot aan jouw examendag en -tijd.

Je hebt meer tijd nodig, omdat je jouw theoriecursus en/of je theorie-examen hebt gewisseld. Hiervoor heb je langer toegang nodig tot het oefenmateriaal en dus tot het portaal.

Om jouw portaaltoegang te verlengen, betaal je €24,95 voor twee weken extra.  

Wij adviseren om het oefenmateriaal volledig te maken, voordat je deelneemt aan de cursus. Zo maak je optimaal gebruik van de kracht van herhaling en herkenning. Heb je het oefenmateriaal niet volledig of helemaal niet gemaakt? Dan ben je gewoon welkom bij de cursus. Probeer na de cursus alsnog in het oefenmateriaal te duiken. Haal jij het examen niet? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor de slagingsgarantie.

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!