Meestgestelde vragen - Webshop

Op dit moment is ons lesmateriaal op het online leerportaal alleen beschikbaar in het Nederlands en Engels. Achter de schermen werken wij hard aan een Arabische versie, waarna meerdere talen zullen volgen.

Wij hebben wel e-learnings op basis van uren beschikbaar in zeven verschillende talen. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op! 

In onze webshop vindt je ook Engelstalige e-learnings. TheorieHalen.nl kan jou ook aan een Engelse versie van ons boek helpen. Op deze manier hoopt TheorieHalen.nl jou toch op de goede weg naar jouw rijbewijs te kunnen helpen.

Bedankt voor je bestelling! Wij sturen een bestelling altijd binnen 24 uur naar je op. Gelukkig is PostNL redelijk snel in het afleveren van pakketjes. Je mag er dus vanuit gaan dat je jouw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen vanaf de dag van bestellen in huis hebt.

Wanneer je een fysiek product, zoals een theorieboek hebt ontvangen, dan heb je wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. Binnen die dagen heb jij het recht om het theorieboek terug te sturen. De volgende voorwaarden zijn dan wel van toepassing: het boek is niet gebruikt en heeft daarom geen gebruikersschade en de retourkosten zijn voor jou.

Wanneer je een digitaal product, zoals toegang tot het portaal hebt ontvangen, dan heb je wettelijk gezien geen bedenktijd. Het product is niet te annuleren. Dit geldt ook voor jouw theorie-examen bij het CBR.

Wanneer je een dienst, zoals een theoriecursus hebt afgenomen, dan mag je die tot 48 uur voor aanvang annuleren. Wij rekenen hier geen annuleringskosten voor, maar berekenen wel de reeds gemaakte kosten en de administratiekosten.

TheorieHalen.nl denkt graag met jou mee. Wat is de reden van retourneren of annuleren? Neem contact met ons op! Wellicht is het ruilen van jouw product en/of het verplaatsen van jouw cursus/examen een goede oplossing.

Yes, we do! Please visit our website to see all our possibilities in English. Remember that we also offer private courses, because we do have teachers who speak English, Arabic, French and Turkish.

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!