Meestgestelde vragen - TheorieHalen.nl

TheorieHalen.nl wil leerlingen op een eerlijke manier opleiden, zodat wij jullie met een gerust hart veilig aan het verkeer kunnen laten deelnemen. Ons lesmateriaal is dus niet gelijk aan de examens van het CBR. Dat zou ook niet mogelijk zijn, want deze zijn geheim. Het gaat er bij TheorieHalen.nl om, dat wij onze leerlingen kennis laten maken met de actuele verkeersregels.

De voordelen van TheorieHalen.nl zijn:

 • Eerlijk opleiden, is veilig deelnemen aan het verkeer
 • Jouw eigen motivatie in combinatie met ons stappenplan, is in één keer slagen
 • Wij geloven in de kracht van herhaling, dat leidt tot herkenning
 • Houd je aan onze uniek lesmethodiek en behoud het recht tot je slagingsgarantie
 • In je eigen vertrouwde omgeving aan de slag, maar toch interactieve begeleiding
 • Docenten met ervaring in en ambitie voor het vak en liefde voor eerlijk opleiden
 • Informeel en laagdrempelig contact, met wederzijds respect
 • Voor iedere leerling een passend lespakket

TheorieHalen.nl geeft je alle tools en informatie die je nodig hebt en vertelt je daarnaast ook hoe je hier het beste mee om moet gaan. Dit doen wij in de vorm van een stappenplan.

Jij bent gemotiveerd en zet jezelf 100% in. Voorafgaand aan de LIVE cursus ga je aan de slag met het oefenmateriaal, je neemt daarna deel aan de cursus en volgt op die manier nauwkeurig alle stappen die TheorieHalen.nl heeft voorgeschreven.

TheorieHalen.nl gelooft in haar lesmethodiek en haar leerlingen. Wij gaan er daarom vanuit dat je met bovenstaande combinatie in 1 keer kan slagen. Dit heeft de ervaring ons ook geleerd.

Mocht je het niet halen, dan is dat heel erg jammer, maar dan heb je jouw uiterste best gedaan! Je mag trots zijn op jezelf. Blijf gemotiveerd en plan zo snel mogelijk een herexamen in. Dit is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Let op! Je dient binnen een termijn van 30 dagen na je examen bij het CBR gebruik te maken van de slagingsgarantie.

Je ontvangt het stappenplan, waarbij het van groot belang is, dat jij daadwerkelijk alle stappen volgt. Dit betekent in combinatie met een LIVE cursus dat jij zes stappen doorloopt, waarbij je begint met al het oefenmateriaal in het portaal van TheorieHalen.nl. In combinatie met een klassikale cursus volg je minimaal twee stappen en is een derde stap een advies. Je zorgt voor je aanwezigheid bij de cursus én je maakt het theorie-examen bij een van de CBR-locaties. 

Ben je niet geslaagd? Geen zorgen, dat is niet erg. Je hebt jouw best gedaan en het stappenplan van TheorieHalen.nl gevolgd. Daardoor kom je in aanmerking voor de slagingsgarantie! Je boekt een herexamen al voor €74,95 inclusief nieuwe cursus. Bij de LIVE cursus is dit bedrag mét een nieuw theorie-examen bij het CBR. 

Let op! Doe dit binnen 30 dagen na de afname van je theorie-examen bij het CBR.

* De slagingsgarantie is enkel van toepassing in combinatie met een live cursus of een klassikale cursus.

TheorieHalen.nl was jarenlang een nevenactiviteit van een tot op heden goed draaiende rijschool. Per 2022 staat TheorieHalen.nl op eigen benen en per april 2022 werken wij met een nieuwe en unieke lesmethodiek: een stappenplan, voorbereidend lesmateriaal en deelname aan de LIVE cursus. Deze lesmethode is veelvuldig getest en heeft zelfs een pilot gedraaid. Uit deze pilot is een slagingspercentage van 85% gekomen. Houd er rekening mee dat jouw slagingskans persoonsgebonden is. Ben jij gemotiveerd, zet jij jezelf 100% in en houd jij jezelf aan ons stappenplan! Dan is jouw slagingskans 100%.

TheorieHalen.nl streeft naar laagdrempelige en informele communicatie, omdat dat beter bij onze doelgroep past. Daarom hebben wij gekozen voor de volgende contactmiddelen:

 • Telefoon: die telefoon heb je zo vaak in je handen, bel ons eens op! 
 • E-mail: stuur ons een e-mailtje, lekker snel en gemakkelijk tussen je lessen door
 • WhatsApp: dit is in deze tijd niet meer weg te denken en wij zijn ook niet vies van een spraakberichtje
 • Facebook: kom je ons tegen op Facebook? Tof, like en volg ons meteen! Daarna stuur je gemakkelijk een chatbericht 
 • Instagram: volg je ons op Instagram? Gezellig, want wij posten met regelmaat. Stuur ons een privébericht 

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!