Meestgestelde vragen – Kosten & Betalen

Vragen over

Hoeveel kost een cursus?

Ons cursusaanbod heeft vaste prijzen. Deze prijzen zijn exclusief het examen bij het CBR. Onze huidige (vanaf) prijzen zijn:

Let op: de klassikale cursus is exclusief voorbereidend lesmateriaal!

Kan ik bij TheorieHalen.nl korting krijgen?

TheorieHalen.nl deelt regelmatig leuke acties. Volg ons op Instagram & Facebook om up-to-date te blijven.

Daarnaast heeft TheorieHalen.nl een vaste actie, namelijk de vriendendeal. De vriendendeal is al beschikbaar vanaf 2 personen en is zowel bij de klassikale, als bij de LIVE cursus te gebruiken. Bij aanmelding van twee personen óf meer, krijg je een vast bedrag aan korting per persoon! Hoe leuk is dat?

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Na je aanmelding ontvang je een factuur met een betaallink via de e-mail. Hiermee kan je het theoriepakket van jouw keuze per bank, direct en volledig betalen.

Wil je liever contant betalen? Ons hoofdkantoor bevindt zich in Breda. Indien het voor jou mogelijk is, mag je hier langskomen om het bedrag contant te voldoen. Let op: alleen op afspraak.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Is het voor jou makkelijker om in delen te betalen? Dan denkt TheorieHalen.nl graag met je mee. Om jouw inschrijving compleet te maken en eventueel om jouw lesmateriaal te ontvangen, vragen wij een aanbetaling à 50%. De restbetaling dient 48 uur voorafgaand aan de cursus betaald te zijn.

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!


Live Chat

Theorie halen in één dag!
Inschrijven!