Over ons

Over ons

TheorieHalen.nl brengt op een eerlijke manier de meest relevante kennis aan jou over. Een combinatie van de kennis van TheorieHalen.nl en de motivatie van de leerling, dient voldoende te zijn om de leerling voor het theoriecertificaat voor de bromfiets, auto of motor te laten slagen.

TheorieHalen.nl bouwt op de kracht van herhaling. Door het gebruik van diverse lesmethoden, blijft de informatie beter hangen. Op deze manier is je slagingskans vele malen groter en verhoog je de veiligheid als bestuurder in het verkeer.

TheorieHalen.nl biedt de mogelijkheid om dagelijks en meerdere keren per dag aan te sluiten bij onze unieke cursus. Privacy, veiligheid en vertrouwen zijn dé kernwoorden die bij de vorm van de cursus passen. ADHD, dyslexie of iets anders wij waar rekening mee moeten houden? Geen zorgen! Wij kijken naar je persoonlijke situatie en luisteren naar je wensen, zodat wij een advies op maat voor jou kunnen maken.

Ben je geslaagd voor je theorie? Goed gedaan! TheorieHalen.nl biedt jou ook de mogelijkheid om jouw praktijkgedeelte te regelen. Wij nemen graag de zorg van, het zoeken naar een goede betrouwbare rijschool, uit handen. 

De drijvende factor achter TheorieHalen.nl

Achter de schermen, staat er bij TheorieHalen.nl, een heel team voor jou klaar. Dit team bestaat uit fulltimers, parttimers en stagiaires. Meer werknemers, betekent verschillende invloeden. Iedereen heeft zijn eigen krachten en brengt eigen ervaring mee. Hier maken wij gebruik van!

Docenten

veel ervaring in het veld, brengt mensenkennis met zich mee

Fulltimers

voldoening halen uit multitasken, dat is de mankracht achter de snelle en vriendelijke verwerking van aanmeldingen

Stagiaires

open staan om te leren, om verder te komen, daar is ruimte voor

Partimers

gaatjes vullen met nuttige bezigheden die beloond worden met speling om te groeien naar meer

Managers

de rode draad blijven volgen, de situatie blijven overzien, oplossingen bedenken en blijven stroomlijnen

'Dat bracht ons aan het denken...'

Anne en Nikita, al jarenlang beste vriendinnen. Ieder ons eigen persoon, maar samen vullen wij elkaar perfect aan. En vormen wij het béste team!

Wij weten nog al te goed hoe het is om studenten te zijn. Maar sinds 2019 zijn wij allebei mama van lieve kindjes. Dat komt goed van pas! Daarom kunnen wij ons goed in leerlingen én ouders verplaatsen en vanuit beiden perspectieven meedenken. 

Wij zijn samen afgestudeerd aan Avans Hogeschool met een Bachelor Communicatie op zak. In onze studententijd hebben wij aan diverse projecten samengewerkt, waarbij die tot een positief eindresultaat zijn gebracht. Ja, dat heeft onze vriendschap op de proef gesteld. Maar, geslaagd! De combinatie van onze vriendschapsband en de samenwerking op hetzelfde niveau, bracht ons aan het denken…

Hoe kunnen wij onze kwaliteiten en passies een plaatsje geven in de maatschappij? Wij houden van communiceren en onze liefde voor communicatie blijft aanwezig. Wij zien graag blije gezichten: daar zetten wij ons graag voor in. Dat is de kracht achter TheorieHalen.nl

Maar krijg je ons dan ook aan de telefoon?
JA, zeker! Ons krijg je ook aan de telefoon. Wij zijn dagelijks aanwezig en voeren ons werk met veel liefde en plezier uit. Dit doen wij om jou happy te maken!

Wil jij snel je theorie behalen met de juiste kennis, om vervolgens veilig de weg op gaan?

Wil je ons team versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar versterking. Kijk op de vacaturepagina en schrijf je nu in!

groepje_Tekengebied (1)
Inschrijven!