Meestgestelde vragen - Inschrijven

Jezelf inschrijven voor een auto-, motor- of bromfietscursus kan op twee manieren:

  1. Via het inschrijfformulier op onze website
  2. Bel ons op!
  3. Stuur ons een WhatsApp berichtje
  4. Maak een afspraak bij ons op kantoor

Dat kan zeker! Geef bij het inschrijfformulier aan dat jij graag ‘zo snel mogelijk’ op cursus/examen wil. Theoriehalen.nl plant je dan in op de eerst mogelijke beschikbare datum.
Geef in het veld ‘opmerkingen’ bij de pagina ‘overige informatie’ aan op welke dagen je echt niet kan, zodat wij je niet inplannen op een datum waarop je niet beschikbaar bent.

Dit zijn de dagen waarop jij beschikbaar bent voor het volgen van je cursus en/of het examen. Deze periode heeft jouw voorkeur en is nog niet definitief.
TheorieHalen.nl zorgt ervoor dat haar leerling in de voorkeursperiode wordt ingepland. Een voorkeursperiode biedt meer mogelijkheden in plaats van een voorkeursdatum. Er zijn factoren die invloed hebben op het inplannen van een cursus en/of het examen, namelijk de cursusagenda en de beschikbaarheid bij het CBR.

Na je aanmelding dien je binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail te ontvangen. Heb je deze na 30 minuten nog niet ontvangen, check dan het volgende:

  • De spamfilter
  • Je ingegeven e-mailadres

Klopt je e-mailadres en heb je ook geen bevestiging in de spam box? Neem dan contact met ons op. Dan controleren wij of je aanmelding goed is doorgekomen.

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!