Meestgestelde vragen - Overigen

Gefeliciteerd! Vanaf nu is jouw theoriecertificaat 18 maanden geldig. Oftewel: anderhalf jaar.

TheorieHalen.nl neemt je alle zorgen omtrent je zoektocht naar een betrouwbare rijschool uit handen. Wij focussen ons eerst op het behalen van je theoriecertificaat. Wanneer jij die behaald hebt, dan brengen wij jou in contact met een eerlijke rijschool.

Je examen of cursus is ingepland en daarom is het vanaf dit moment niet meer mogelijk om deze
kosteloos te annuleren. Ben je ziek of verhinderd? Geef dit dan 48 uur van tevoren aan, zodat
TheorieHalen.nl je examen en/of cursus kan wijzigen of annuleren.

Neem zo snel mogelijk contact met TheorieHalen.nl op, zodat wij jouw cursusdatum kunnen wijzigen. Gaat het om het wijzigen van je examendatum? Dan gelden er andere regels.

Binnen 7 dagen vóór je examendatum kan TheorieHalen.nl je examen alleen nog maar naar voren plaatsen. Gaat het om een bijzondere situatie? Dan kan je wellicht een teruggave van het examengeld indienen bij het CBR.  

Wat leuk dat je jouw ervaring met ons wil delen! Hier kunnen wij ook weer van leren. Daarnaast waarderen wij het dat jij daar eventjes de tijd voor neemt.

Een review kan je schrijven op Google of op KlantenVertellen.nl

Wist je dat, wij iedere maand een cashback van 50% van jouw betaling verloten onder onze oud-leerlingen die hun ervaring hebben gedeeld? Nog een reden om je review te plaatsen op Google of op KlantenVertellen.nl

Een tip is altijd welkom, daar kunnen wij van leren. Dankjewel! Een op- of aanmerking kan je ook altijd aan ons kwijt. Indien je een klacht hebt, dan horen wij die ook graag. TheorieHalen.nl vindt het heel vervelend, als je iets als vervelend hebt ervaren. Wij zoeken altijd samen naar een passende oplossing. Stuur ons je e-mail naar info@theoriehalen.nl en wij reageren binnen 24 uur met een passend antwoord.  

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!