Meestgestelde vragen - Advies

Ja! Bij een standaard examen krijg jij 30 minuten de tijd om je examen af te leggen. Vind je dat toch wat krap? Dan kan een examen met extra tijd meer rust geven. Hierbij heb je 15 minuten extra de tijd om je examen af te leggen.
Wij begrijpen dat faalangst vervelend kan zijn, maar laat je hierdoor niet tegenhouden! Onze lesmethodiek past bij iedere leerling. Daarnaast heeft het CBR de mogelijkheid om een individueel examen af te nemen. Hierbij zit je alleen met een medewerker van het CBR. De medewerker leest de vragen mondeling voor. Hiervoor heb je 45 minuten de tijd.

Voor ons is iedere leerling hetzelfde, maar het is wel fijn dat wij rekening houden met een leerling die dyslexie heeft. Onze lesmethodiek past bij iedere leerling. Het CBR biedt de mogelijkheid om een verlengd examen af te nemen. Hierbij krijg je 15 minuten extra tijd. Dit betekent dat je in plaats van 30 minuten, 45 minuten de tijd krijgt!

Wij geven graag persoonlijk advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Sommige leerlingen met ADHD racen door het oefenmateriaal in het portaal van TheorieHalen.nl heen en maken een theorie-examen in de beschikbare tijd. Andere leerlingen met ADHD vinden het lastig om zich te concentreren. Aan hen adviseren wij een verlengd examen te nemen, zodat zij extra tijd hebben. Het ligt dus volledig aan de persoon en het is dus persoonlijk. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag.

Het is voor TheorieHalen.nl niet mogelijk om iedereen met autisme over één kam te scheren. Je mag contact met ons opnemen en wij bespreken graag de mogelijkheden. Zo krijg jij persoonlijk advies, zodat jij krijgt wat het beste bij jou past.

Welcome at TheorieHalen.nl, we can definitely book you an exam. You may choose between a standard exam from 30 minutes, an exam with extra time of +15 minutes or an individual exam of 45 minutes.

At the moment our lessons in our portal are available in Dutch and English.

We can also offer you an English theory book and an online e-learning. So yes, we do can help you and we’re more than happy to! Please, visit our webshop for more information.

Wij kunnen iedere leerling adviseren en helpen. Ons advies hierbij is om een individueel examen met tolk voor jou te reserveren. Dit examen duurt 45 minuten, waarbij je alleen in een ruimte zit met een medewerker van het CBR en een tolk. De medewerker leest de vragen mondeling voor en de tolk vertaalt de vragen naar de gewenste taal.

Toch nog andere vragen?

Geen probleem, stel ze gerust via WhatsApp, Email of telefoon!

Inschrijven!