Theorie brommer

Staat jouw gloednieuwe scooter al klaar? Om daadwerkelijk brommer te mogen rijden moet je eerst het theorie- en praktijkexamen positief afronden. Hier helpt TheorieHalen.nl jouw natuurlijk mee, want je wil goed voorbereid op examen gaan. Wij geven jou advies over hoe jij het beste kan leren met behulp van ons oefenmateriaal. Wil je meer informatie over onze lesmethodiek, zodat jij de theorie voor de brommer snel op zak hebt? Hieronder vind jij alles wat je moet weten!

Kom ik in aanmerking voor een bromfietsrijbewijs?

Je hebt rijbewijs AM nodig om op een bromfiets, scooter of snorfiets te mogen rijden. Beschik je al over een autorijbewijs of over een motorrijbewijs? Dan hoef je rijbewijs AM niet meer los te behalen, want deze ontvang je er gratis bij! Als je niet over een van deze rijbewijzen beschikt, maar toch op een brommer wil rijden, dan dien je het theorie- en praktijkexamen te doen voor rijbewijs AM.

De theorie voor de brommer kan je al behalen, wanneer je 15,5 jaar oud bent. Nadat je jouw theoriecertificaat op zak hebt, mag je het praktijkexamen gaan inplannen. Deze bestaat meestal uit één hele dag. Voorafgaand aan het examen, krijg je namelijk een aantal uur les, zodat jij precies weet hoe je veilig kan deelnemen aan het verkeer. Het praktijkexamen met voorafgaande instructie kan je afleggen vanaf je zestiende jaar. Je mag dus al op jonge leeftijd je rijbewijs AM behalen. Daarom is de doelgroep over het algemeen jong. De enige vereiste bij het behalen van je theorie voor de brommer is, dat je 15,5 jaar oud bent.

Theorie brommer

Goed voorbereiden voor theorie voor de brommer

Om te slagen voor de theorie voor de brommer, moet jij je goed voorbereiden. Verdiep je in de stof, want die heb je niet alleen nodig om te slagen voor de theorie, maar ook voor de praktijk. Zo zijn oefenexamens voor de scooter onmisbaar, omdat je dan echt jouw theoretische kennis test. Voordat je hiermee aan de slag gaat, doorloop je eerst alle voorbereidende stof. Onze unieke lesmethodiek is zo samengesteld, dat je alle onderwerpen doorlopen moet hebben, om deel te kunnen nemen aan de cursus. Dit verhoogd jouw slagingskans en uiteindelijk jouw veiligheid op de weg. Binnen één dag ben jij goed voorbereid en klaar voor jouw theorie-examen. Via de website van TheorieHalen.nl meld jij je gemakkelijk aan en heb jij de theorie voor de brommer snel op zak.

Na een succesvolle aanmelding, ontvang jij jouw persoonlijke inloggegevens. Hiermee krijg jij toegang tot ons leerportaal, waar je een overzicht aan geselecteerd oefenmateriaal vindt. Bekijk alle oefenstof, video’s en tips, want die ga je nodig hebben voor je theorie-examen. Het oefenmateriaal van TheorieHalen.nl is altijd up-to-date en recent, zodat deze met het CBR-examen overeenkomt. Denk aan onderwerpen, zoals verkeersinzicht en verkeersregels. Door het stappenplan met de online (live) cursus van TheorieHalen.nl te volgen, haal jij binnen no-time jouw theorie voor de brommer!

Wij zijn er voor iedereen, altijd!

TheorieHalen.nl

Moeite met concentreren?​
Heb je dyslexie?
Angst om te falen?
Heb je ADHD?

Wij gaan graag opzoek naar een oplossing voor jouw uitdaging tijdens het behalen van je theorie examen

Wil jij je brommer theorie in 1 dag halen?

Meld je aan via het inschrijfformulier van TheorieHalen.nl om verzekerd te zijn van een cursusplaats. Jij wil toch ook je scooter theorie in 1 dag halen? Kies voor het complete cursuspakket van TheorieHalen.nl met toegang tot het portaal en de (klassikale of online (live)) cursus.

Neem je motivatie mee, dan vorm je met TheorieHalen.nl de perfecte combinatie! Vergeet ons niet te volgen via onze sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van onze laatste acties en tips!

Inschrijven!