Theorie 1 dag

Een vlotte rit naar je autotheorie

Wist je dat het mogelijk is om je auto theorie in 1 dag te halen? Wij hebben namelijk een unieke methode ontwikkeld waarmee dat kan. Ondanks dat er veel informatie tegelijk moet worden aangeleerd geven wij een 100% slagingsgarantie. Dit komt omdat wij de informatie op een hele heldere en goed te begrijpen manier aanbieden. Daarnaast krijg je tijdens de theorie in 1 dag cursus vele foefjes en ezelsbruggetjes van ons, waardoor je de stof makkelijker onthoudt.

Theorie in snel halen in Amsterdam en omstreken

Bij ons in een dag je theorie halen kan op maar liefst vijf verschillende locaties in Noord Brabant, namelijk in Breda, Roosendaal, Tilburg, Etten-Leur en Eindhoven. Op al deze locaties kun je terecht voor diverse cursussen. Je kunt bij ons namelijk zowel je scooter theorie in 1 dag hebben als je auto theorie halen. En natuurlijk hebben we ook aan de motorrijders gedacht, en bieden we tevens de motor theorie in 1 dag aan.

De reden dat je theorie halen bij ons zo snel kan is dat we nauw samenwerken met het CBR. Aan het einde van de lesdag kunnen onze studenten op de CBR-locatie hun examen doen. Je gaat dus eerst aan de slag met het aanleren van je theorie in 1 dag, en daarna direct op examen. Zo is de stof nog super vers, en heb je zelfs vlak voor het examen nog geoefend met vergelijkbare vragen.

Theorie 1 dag

Offline of online theoriecursus?

Vind jij het fijn om je theorie in 1 dag te halen in klassikaal verband? Dan is onze dagcursus theorie op locatie voor jou de beste keus. Je krijgt alle informatie dan aangereikt door een ervaren leraar, die jou zo goed mogelijk voorbereidt op het examen. Wil je liever online leren of je de stof in de avonduren eigen maken? Dan is onze online theoriecursus geschikt. Deze bevat dezelfde lesstof, ezelsbruggetjes en oefenvragen, maar dan geheel in een online omgeving. Het is maar net wat je zelf het fijnste vindt, en of je je theorie in 1 dag wilt halen of er liever (vanuit huis) wat langer over doet.

Ons aanbod theorie cursussen

Bij ons kun je zowel terecht voor een theoriecursus voor je autorijbewijs als voor wanneer je je motorrijbewijs wilt halen. Daarnaast hebben we een speciale bromfiets theorie cursus, speciaal voor iedereen die nog te jong is om een auto te rijden. Ook deze kan in slechts één dag gehaald worden.

Bespaar tijd, geld en oneindig studeren door je aan te melden voor een van onze cursussen. Wij garanderen je dat wanneer je fit en actief aan onze lessen meedoet je zeker zult slagen!

Wacht niet langer en schrijf je nu in op TheorieHalen.nl

Want snel geleerd, is snel gehaald!

red-car (1)
Inschrijven!