Examens theorie auto

Examens theorie auto

Ga aan de slag met het oefenmateriaal van TheorieHalen.nl, om je optimaal voor te bereiden op je auto theorie-examen. In het online portaal vind je onder andere examens theorie auto. Dankzij deze oefenexamens weet jij hoe jouw actuele kennis er voor staat. Naast het oefenen met examens theorie auto, is deelname aan de online theoriecursus van TheorieHalen.nl ook een onderdeel van onze unieke lesmethode. Meer informatie over onze hulpmiddelen en over het verloop van het theorie-examen auto vind je hieronder!

Wat kun je verwachten bij examens theorie auto?

Het theorie-examen voor de auto maak je bij één van de CBR-locaties in Nederland. Dit mag vanaf het moment dat jij 16 jaar oud bent. TheorieHalen.nl boekt het examen voor jou, dus geef ons de data voor jouw voorkeur. Je theorie-examen is geboekt en in de tussenliggende dagen ga jij daarna aan de slag met het oefenmateriaal van TheorieHalen.nl! Na jouw eigen voorbereiding, volg je de klassikale online (live) cursus. Na de interactieve theoriecursus ga jij vervolgens naar jouw CBR-locatie. Je bent vijftien minuten vóór de start van je examen aanwezig. Zorg ervoor dat je dan goed uitgerust bent en je kracht van herhaling hebt toegepast. Jij hebt alle informatie goed opgeslagen en onthouden. Wanneer het tijd is om je examen af te leggen, word je opgeroepen om plaats te nemen in de examenzaal. Daarna flitsen binnen dertig minuten alle type vragen en onderwerpen aan je voorbij. 

Tijdens je theorie-examen auto beantwoord je 65 vragen. Deze hebben alles te maken met gevaarherkenning, kennis en inzicht. Jij hebt het stappenplan van TheorieHalen.nl tot in de puntjes gevolgd en vliegt door het theorie-examen heen. Je herkent de vraagstelling en je bent goed opgeleid. Om jouw theoriecertificaat te mogen ontvangen, moet je per onderdeel een groot gedeelte goed hebben beantwoord. Bij gevaarherkenning moet je daarom 13 van de 25 vragen correct hebben, bij kennis zijn dit er 10 van de 12 vragen en bij inzicht moet je  minstens 25 van de 28 vragen goed hebben. Krijg jij een groene duim in beeld? Yes, je bent geslaagd!

Examens theorie auto

Vol goede moed je rijbewijs halen met TheorieHalen.nl!

Vind je het spannend om je theorie-examen voor de auto te doen? Het kan best een pittige opgave zijn, maar door je goed voor te bereiden, zal jij met goede moet naar je examen gaat!  Het is belangrijk dat je begrijpt wat er van jou verwacht wordt en hoe het theorie-examen in elkaar steekt. Meld je aan bij TheorieHalen.nl en krijg toegang tot ons online portaal met genoeg oefenmateriaal. Zorg ervoor dat je examens voor je theorie van de auto maakt om bekend te raken met de vraagstelling van het CBR. Daarnaast volg je een klassikale online cursus bij TheorieHalen.nl, zodat jij alle up-to-date informatie voorbij hebt horen komen.  Onze lesstof is gebaseerd op het CBR theorie-examen en sluit daarom naadloos aan. Meer weten? Bekijk ons aanbod op onze website!

Wacht niet langer en schrijf je nu in op TheorieHalen.nl

Want snel geleerd, is snel gehaald!

red-car (1)
Inschrijven!