Auto theorie in the pocket

Auto theorie in the pocket

Wij zien jou graag in één keer slagen voor je auto theorie-examen! Jij ook? TheorieHalen.nl maakt dat mogelijk! Met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij met vlag en wimpel voor je examen slaagt. Wij bieden zowel online lesmateriaal aan, als een fysieke cursus om je helemaal klaar te stomen voor de grote dag. Met behulp van TheorieHalen.nl heb jij zo die auto theorie in the pocket!

Online lesmateriaal voor een optimale slagingskans

Via onze website krijg je toegang tot het voorbereidend lesmateriaal van TheorieHalen.nl. Jij krijgt de inloggegevens van je persoonlijke account toegestuurd, waarmee je ons leerportaal gaat bezoeken. De lesstof die jij hier vindt, is erkend en gebaseerd op de up-to-date CBR theorie-examens. Wij leren jou alles wat je moet weten: van de verkeersregels, naar hoe te handelen in gevaarlijke situaties tot milieuvriendelijk rijgedrag. Door alle theorie door te nemen en onze cursus te volgen, maak jij gebruik van de kracht van herhaling. Zo ben jij helemaal klaar voor je theorie-examen en heb je binnen no-time de auto theorie in the pocket. 

Naast theorieles, krijgt jij via het portaal van TheorieHalen.nl ook toegang tot  oefenexamens theorie auto. Het theorie-examen bestaat uit drie vaste onderdelen, namelijk gevaarherkenning, inzicht en kennis. Hier maken wij jou graag bekend mee, door genoeg oefenexamens in de vorm van tussentijdse toetsen aan te bieden. Zo ben jij straks bekend met alle verkeersregels en kan jij veilig de weg op!

Auto theorie in the pocket

Met TheorieHalen.nl direct de auto theorie in the pocket!

Naast online lesmateriaal biedt TheorieHalen.nl ook een live (online) of een fysieke cursus op de dag van je theorie-examen aan! Met onze unieke lesmethode maken wij het mogelijk dat jij binnen één dag in één keer kan slagen voor je theorie-examen. Voordat je examen van start gaat, bezoek je eerst een van onze theorielessen. Deze kan je gewoon vanuit jouw vertrouwde omgeving volgen! Hoe fijn is dat? Dus woon jij in Breda, Amsterdam of Utrecht? Geen probleem, neem deel aan onze cursus en al je vragen worden beantwoord. TheorieHalen.nl gelooft in haar lesmethodiek, omdat die door middel van onderzoek onderbouwd kan worden en dus zorgvuldig is samengesteld. Onze lesmethode zorgt ervoor dat jij vol vertrouwen op weg naar jouw CBR-examen gaat. Voor je praktijk verwijzen wij jou graag door naar een van de BOVAG-gecertificeerde rijscholen uit ons netwerk.

Meld jezelf aan via ons inschrijfformulier op TheorieHalen.nl en kies voor het lespakket dat bij jou past! Wij regelen jouw voorbereiding, maar ook jouw theorie-examen. Vergeet ons niet te machtigen via mijncbr.nl! Het enige wat jij hoeft te doen is je voor 100% inzetten en je motivatie meenemen, dan regelen wij de rest voor jou! Wij ontzorgen jou graag, door je het totaalpakket aan te bieden. Jij wil toch ook snel je auto theorie in the pocket? Meld je aan via de website van TheorieHalen.nl en volg ons via een van onze sociale mediakanalen.

Wacht niet langer en schrijf je nu in op TheorieHalen.nl

Want snel geleerd, is snel gehaald!

red-car (1)
Inschrijven!