Met Theoriehalen.nl slaag jij in één dag, in één keer
  • 0640293662
WhatsApp Ons!

Veelgestelde Vragen

Theorie-ineen-dag-zondagscursus-eendaagse-theoriecursus

Veelgestelde Vragen

Uiteraard heb je na het lezen van de teksten op onze website nog specifieke vragen over je theoriecursus. Op deze pagina vind je antwoorden op de vragen die wij vaak gesteld krijgen. Mocht jouw vraag er tevergeefs toch niet bij staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze contactgegevens vind je onderaan elke pagina in de zogenaamde 'Footer' of op de contact pagina.

Voor het actuele overzicht van de plaatsen en data klik hier.

Dit kan op twee manieren:

  1. Via deze link op onze website.
  2. Kom langs bij ons op kantoor.

Tijdens de cursus wordt alles wat je dient te weten op een duidelijke manier uitgelegd. Vooraf uitgebreid leren is dus niet nodig, maar wel handig zodat je het nog beter kunt onthouden. Wel adviseren we je het oefenmateriaal dat wij je per e-mail doorsturen goed door te nemen.

De cursus kost normaal gesproken € 180,-. Wij hebben regelmatig acties, bekijk hiervoor de homepagina voor de actuele aanbiedingen.

Je hebt de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

  1. Je betaalt het volledige bedrag vooraf per bank. Na je aanmelding krijg je een link toegestuurd.
  2. Je betaalt € 75,- aan per bank. Het restant bedrag betaal je contant bij aanvang van de cursus.
  3. Je schrijft je in op kantoor en betaalt direct het volledige bedrag contant.

Jazeker! Je krijgt echt korting als je met 2 of meer personen naar de cursus komt.
Als je met 2 of meerdere personen naar de cursus komt, dan krijg je per persoon maar liefst € 18,- euro korting. Je betaalt dan geen € 98,- p.p. maar € 80,- p.p. Dat is nog eens mooi meegenomen hé!

Hoe gaat dit dan in zijn werk?
1. Je meld jezelf eerst aan via www.theoriehalen.nl
2. Je vinkt ‘JA’ aan bij de vriendendeal en vult de gegevens van de extra persoon(en) in.
3. Je komt samen naar de cursus.
4. Je bent dezelfde dag allebei geslaagd!

Nee, dat hoeft niet!

Theoriehalen.nl zorgt ervoor dat haar cursisten gedurende de hele cursusdag kunnen eten en drinken. Goed eten en drinken zorgt ervoor dat de lesstof beter blijft hangen. Uiteindelijk zul je gemakkelijker slagen!

Per 1 maart 2021 is het verplicht om je opleider (wij) te machtigen voor een theorie-examen. Dit kan je doen met je Digi-D. Heb je deze nog niet? Dan moet je eerst een Digi-D aanvragen. Nadat jouw inschrijving is bevestigd, je ons hebt gemachtigd,  vragen wij het theorie-examen voor je aan bij het CBR. Jij hoeft hiervoor niks te doen!

Bekijk hier het filmpje van het CBR om een duidelijk beeld te krijgen hoe het theorie-examen in zijn werk gaat. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Uit ervaring blijkt dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet ook zijn of haar theorie in 1 dag haalt. Wij geven je dan ook de garantie dat wij je optimaal voorbereiden. Mocht je het onverhoopt toch niet halen, dan mag je de cursus en het examen nogmaals doen voor enkel examen- en administratiekosten.

Vanaf het moment dat je bent geslaagd, is jouw theoriecertificaat 18 maanden geldig. Oftewel: anderhalf jaar.

Wij van Theoriehalen.nl vinden het hartstikke vervelend voor je dat je examen is uitgesteld en hierdoor je theoriecertificaat is of gaat verlopen. Gelukkig heeft het CBR op dit moment hiervoor een (tijdelijke) oplossing.

Als de geldigheid van jouw theoriecertificaat in de periode van 16 maart tot 1 juni 2020 is of gaat verlopen, dan blijft jouw theorie in ieder geval geldig tot 1 december 2020. Deze maatregel kan nog aangepast of verlengd worden.

Wacht niet langer en schrijf je nu in op Theoriehalen.nl

Want snel geleerd is snel gehaald!