Met Theoriehalen.nl slaag jij in één dag, in één keer
  • 076 8888357
WhatsApp Ons!

Veelgestelde Vragen

Theoriehalen

Veelgestelde Vragen

Uiteraard heb je na het lezen van de teksten op onze website nog specifieke vragen over je theoriecursus. Op deze pagina vind je antwoorden op de vragen die wij vaak gesteld krijgen. Mocht jouw vraag er tevergeefs toch niet bij staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze contactgegevens vind je onderaan elke pagina in de zogenaamde 'Footer' of op de contact pagina.

Voor het actuele overzicht van de plaatsen en data klik hier.

Dit kan op twee manieren:

  1. Via deze link op onze website.
  2. Kom langs op bij ons op kantoor.

Tijdens de cursus wordt alles wat je dient te weten op een duidelijke manier uitgelegd. Vooraf uitgebreid leren is dus niet nodig, maar wel handig zodat je het nog beter kunt onthouden. Wel adviseren we je het oefenmateriaal dat wij je per e-mail doorsturen goed door te nemen.

De cursus kost normaal gesproken € 179,-. Wij hebben regelmatig acties, bekijk hiervoor de homepagina voor de actuele aanbiedingen.

Je hebt de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

  1. Je betaalt het volledige bedrag vooraf per bank. Na je aanmelding krijg je een link toegestuurd.
  2. Je betaalt € 50,- aan per bank. Het restant bedrag betaal je contant bij aanvang van de cursus
  3. Je schrijft je in op kantoor en betaalt direct het volledige bedrag contant.

Nadat jouw inschrijving is bevestigd vragen wij het theorie-examen voor je aan bij het CBR. Jij hoeft hiervoor niks te doen.

Bekijk hier het filmpje van het CBR om een duidelijk beeld te krijgen hoe het theorie-examen in zijn werk gaat. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Theoriehalen.nl regelt het vervoer naar het CBR examencentrum. Dit zit bij de prijs van de cursus inbegrepen. Aangezien het CBR examen individueel is en je vrij bent om te gaan wanneer je klaar bent, dien je zelf vervoer vanuit het CBR te regelen. Bij uitzonderingen word je hier tijdig over ingelicht.

Uit ervaring blijkt dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet ook het examen direct haalt. Wij geven je dan ook de garantie dat wij je optimaal voorbereiden. Mocht je het onverhoopt toch niet halen, dan mag je de cursus en het examen nogmaals doen voor enkel examen- en administratiekosten.

Wacht niet langer en schrijf je nu in op Theoriehalen.nl

Want snel geleerd is snel gehaald!