Met Theoriehalen.nl slaag jij in één dag, in één keer
  • 0640293662
WhatsApp Ons!

Theorie in 1 dag – Zondagscursus

Op zondag je theorie in 1 dag halen? Dat kan!

Je zult misschien wel denken: ‘Een theoriecursus volgen op zondag? Ja, dat kan!’ Wij van Theoriehalen.nl begrijpen namelijk heel goed dat jouw school ontzettend belangrijk is en dat jij niet te allen tijde van school vrij kunt nemen. Daarom mag jij bij ons op zondag je theorie in 1 dag komen halen! En ja, ook bij onze zondagscursus géén boeken en ook géén huiswerk. Tienduizenden leerlingen gingen jou al voor. Fris en fruitig, met volle energie, kwamen zij op een zondag naar onze eendaagse theoriecursus.

Net zoals bij de andere cursussen, slaag jij met deze cursus voor je autotheorie in 1 dag, je scootertheorie in 1 dag en-/of slaag jij voor je motortheorie in 1 dag! Natuurlijk krijg je vooraf van ons, onze eigen oefenmaterialen toegestuurd en wordt onze unieke lesmethode toegepast. Wij doen er alles aan om jou voor je theorie in 1 dag te laten slagen!

Een afbeelding van een square academic cap met een diploma erbij

De voordelen van op zondag mijn theorie in 1 dag halen

Op zondag je theorie in 1 dag halen biedt voor jou veel voordelen. Het allerbelangrijkste, is dat jij geen vrij hoeft te nemen van school, je lessen kunt blijven volgen en dus geen belangrijke zaken mist of moet inhalen. Omdat onze cursus op zondag plaatsvindt, ben jij beter uitgerust en is jouw concentratie optimaal. Daarnaast heb jij na de cursus nog extra tijd om onze unieke lesstof nog een keer door te nemen of zelfstandig theorie-examens te oefenen. Kortom: met onze eendaagse theoriecursus op zondag slaag jij 100% voor je theorie in 1 dag.

Samen je theorie in 1 dag halen voor € 80 p.p.

Willen jullie je autotheorie in 1 dag, scootertheorie in 1 dag en-/of jullie motortheorie in 1 dag halen? Schrijf je dan nu snel in bij de goedkoopste theoriecursus in Nederland! Kom nu ook samen naar onze zondagscursus en haal je theorie in 1 dag voor maar € 80 p.p.

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?
Allereerst willen wij je vragen om je eigen aan te melden via www.theoriehalen.nl
Kies voor jou en je medepersoon de geschikte cursuslocatie en een bijpassende datum. Vul jouw persoonlijke gegevens en die van je medepersoon in. Nadat wij jullie inschrijving hebben ontvangen, zullen wij jullie binnen 24 uur bellen om jullie inschrijving definitief te maken. Nadat wij jullie (aan)betaling hebben ontvangen, ontvangen jullie van ons onze eigen lesstof en oefenmaterialen. Tot bij de cursus!

Een vrouwelijk en mannelijk poppetje die lachen
Verschillende mensen die naast elkaar staan en vrolijk zijn

Geschikt voor iedereen

Heb je veel problemen met het halen van je theorie-examen door een beperking dan ben je ook bij Theoriehalen.nl aan het goede adres. Wij verzorgen individuele lessen aan mensen met:

  • Concentratieproblemen
  • Faalangst
  • ADHD
  • Dyslexie
  • Etc...

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de theoriecursus in Breda

Want snel geleerd is snel gehaald!