Met Theoriehalen.nl slaag jij in één dag, in één keer
  • 076 8888357
WhatsApp Ons!

Theoriecursus Breda in 1 dag slagen

Behaal je theoriecertificaat met gemak in Breda

Geen boeken en geen huiswerk! Onze eendaagse theoriecursus in Breda is al door duizenden leerlingen met goed gevolg afgelegd. Binnen 1 dag weet jij, door middel van onze beproefde leermethode en professionele docenten, alles om jouw felbegeerde theoriecertificaat in ontvangst te kunnen nemen. Doordat wij vroeg in de ochtend beginnen en jij fris bent gaat het leren makkelijk. Vervolgens hebben wij de hele dag om jou goed voor te bereiden op het theorie examen met praktijk gericht verkeers oefen materiaal. Het theorie examen zal in de middag plaatsvinden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou veilig en gedegen op weg kunnen helpen naar jouw rijbewijs. Zonder dat je dagenlang met je neus in de boeken zit, je hebt het per slot van rekening al druk genoeg met school, werk en allerlei andere leuke dingen.

Theoriehalen

Gegarandeerd jouw auto theorie in 1 dag

Jouw theoriecertificaat dichtbij huis halen is natuurlijk ideaal, onze gekozen locatie in Breda is daarom goed bereikbaar per openbaar vervoer. Bovendien zorgen wij na de lesdag voor vervoer naar het CBR Breda. Over een lunch hoef je je ook geen zorgen te maken, ook dat verzorgen wij, zodat jouw examen zorgeloos verloopt. Ben je benieuwd hoe zo’n examen in de praktijk gaat? Check dan deze film van het CBR, het geeft een duidelijk beeld van wat je te wachten staat.

Auto theorie examen in 1 dag in Breda voor € 75

Schrijf je snel in bij de goedkoopste theoriecursus in NL! Des te sneller ben jij in het bezit van jouw certificaat en een stapje verder naar het behalen van jouw rijbewijs. Kies een beschikbare en voor jou geschikte datum en meld je aan. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een betaalverzoek. Zodra de betaling bij ons binnen is, melden wij jou aan voor het CBR theorie examen op de door jou aangegeven datum. Het certificaat is na het behalen 1,5 jaar geldig, waardoor je ruim de tijd hebt voor het praktijk gedeelte van jouw rijbewijs.

Na de theoriecursus zullen wij je naar het CBR brengen, hier ga jij je examen maken. Je zult merken dat onze unieke methode zijn vruchten afwerpt, door jou harde werk ben je in een keer geslaagd!

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet en actief meedoet, het examen dezelfde dag haalt. De kwaliteit van onze casussen vertaald zich in de hoeveelheid cursisten die binnen één dag slagen. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou te laten slagen.

Theoriehalen
Theoriehalen

Geschikt voor iedereen

Heb je veel problemen met het halen van je theolrieexamen door een beperking dan ben je ook bij Theoriehalen.nl aan het goede adres. Wij verzorgen individuele lessen aan mensen met:

  • Concentratieproblemen
  • Faalangst
  • ADHD
  • Dyslexie
  • Etc...

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de theoriecursus in Breda

Want snel geleerd is snel gehaald!